Wat doe ik?

Trainingen

Ik geef debattrainingen.  Uitgebreide cursussen waarin alle aspecten van debatteren aan de orde komen of korte workshops over één of meer deelonderwerpen.

Debatcursussen zijn er voor iedereen: van doorgewinterde onderhandelaars tot middelbare scholieren, van hakkelaars tot professionele politici.

Ik geef vaak cursussen die in de praktijk zijn gegroeid en zich inmiddels bewezen hebben. En ik maak ook graag een nieuwe cursus op maat.

Kijk bij mijn cursusoverzicht en bij mijn portfolio.


Presenteren

Ik presenteer debatten, ben discussieleider of dagvoorzitter op een congres. Ik heb hierin veel ervaring en altijd veel plezier. Ik heb een brede algemene ontwikkeling en kan de meest uiteenlopende onderwerpen aan. Verkiezingsdebatten of productpresentaties en natuurlijk het dagje op de hei. Scherp, zinvol en to the point.

Kijk bij mijn portfolio.


Adviseren

Debatten zijn leuk en zinvol op de meest uiteenlopende en verrassende plaatsen. Over de vorm van een bijeenkomst wordt vaak te weinig nagedacht. Ik heb meer dan de geijkte pijlen op mijn boog. Bij een lijsttrekkersdebat kun je wel degelijk alle 14 lijsttrekkers betrekken. Bij een technisch, financieel beleidsmatig dilemma in de volkshuisvesting kun je wel degelijk zinvol met betrokken bewoners en beleidsmakers debatteren. Als je de vorm maar goed en vaak anders dan gebruikelijk durft te kiezen. En als je weet hoe. Ik weet dat.

Nieuwsgierig?

Kijk bij mijn tarieven en neem contact met mij op.